Nytt inför hösten/vintern

KÖP HÄR
Finns inte kvar, men dom är köpta frå CDON
KÖP HÄR
 
KÖP HÄR
 
Jag är så nöjd med allt!! Nu kan jag vara varm i vinter!


Life savers!


Dom här är verkligen life savers för mej som nästan alltid har kalla fötter! Det är som vetekuddar fast i toffel version. Det ända minuset är väl att själva värme kulorna är bara under foten och inte runt hela. Men vafan, fötterna blir ju varma ändå! Har värmt upp dom för sista gången idag nu och ska gå och lägga mej sen när fötterna har blivit lite varmare, för sent som vanligt. Vad är det som är så svårt att gå och lägga sej vid nio Fanny?  Inte vet jag.


Unga föräldrar avsnitt 6!

Glömde helt att länka det här igår, men om ni inte har kollar på det än så kan ni ju kolla på det till fredagsmyset ;)
 


Barnparadiset.se


Hejhej!
Nu hade jag tänkt att tipsa er om en jätte bra sida med massa fina saker till bebisar och barn! Men en sak som jag fastna för extra mycket är deras själsängs tillbehör! Dom har verkligen super fina sängkläder till spjälsängen! Och vet ni vad det bästa är? Det är inte lika dyrt som de flesta andra affärer! Det finns super fina sängkläder, just nu finns det ett par sängkläder(påslakan&örngott) för bara 125kr!! Det är ju många som kostar runt 400-500kr så jag tycker att det finns mycket finare och billigare på barnparadiset! Dom har också massa paket där det är allt till spjälsäng som tex bäddset, spjälskydd, täcke, kudde och massa mer för ett pra pris! Det finns både "tjejiga", "killiga" och neutrala sängkläder, så ni som inte vet kön på eran bebis har stort utbud att kolla efter här!
Och jag som vill ha en sänghimmel till Melanies säng har tänkt att köpa det på den här sidan! Är helt kär i alla som finns! (Blir väl en julklapp till Melanie kanske) 
Juste, sen så fanns det super fina filtar där man kan skriva in barnets namn, födelsedatum, vikt och tid! Sån vill jag också ha till Melanie! Och så hade dom vattentäta underlakan som jag också vill ha super mycket! Så om jag kommer beställa där så kommer ju jag vara pank eftersom jag skulle köpt så mycket kan jag ju säga...
 
 
 
 
Just idag så har barnparadiset 10% rea på allt i deras sortiment också om du anger koden NY10 i kassan så passa på!
 
 
 
 
Pink hair don't care!

En sak ni kanske har missat om ni inte följer mej på instagram är att jag har färgat håret rosa! Det är inte hårfärg, bara en hårbomb så det kommer ju försvinna efter ett tag.Avsnitt 5 av unga föräldrar!

 
 
In och kolla!!


Black on black

Här är en fin outfit från zalando! Svart på svart på svart kan faktiskt vara snyggt och här är beviset! Och om man inte är en klack tjej så är det bara att byta ut klackarna mot ett par sneackers! Super snyggt!

Klicka på länkarna för att komma in till plaggen!
Kollage från Zalando
 
1. Top | 2. Sandaler | 3. Kjol | 4. Kuvertväska | 5. Örhänge
 
Sponsrat inlägg
Vi är med i unga föräldrar!

Jag har tänkt att alla här redan vet det här, men nu kom jag på att kanske inte alla följer mina andra sociala medier! Men ja, till saken nu!
 
Jag, Melanie och Pontus är med i programet unga föräldrar som sänds på tv4play! Fyra program har redan sänds, dom sänds på tisdagar och torsdagar och kommer ut klockan 00:01! Så om ni vill följa oss i video form och inte bara bild och text så följ oss där! Det kommer upp massor som jag inte skriver om!
 
 
Klicka på bilden för att komma till sidan där man kan kolla på unga föräldrar!