Jag behöver er hjälp.....

Nu är det så att jag och M är med i en tävling där man kan vinna en resa till Paris och få gå på DisneyLand, och just nu så ligger vi på 29:e plats. Om ni kunde vara urgulliga att hjälpa oss att vinna det här genom att trycka på bilden nedanför så skulle det betyda jätte mycket! Jag vill så gärna vinna det här, jag som knappt får åka utomlands. Eller jag får ju, men varken jag eller min familj har dom pengarna.
 
det du behöver göra är att klicka på bilden så att ni kommer in på sidan, klickar på hjärtat och loggar in på fb(så man inte kan rösta flera ggr) och så är det klart!
Tack på förhand!♥
 


Överraskning!!!!

Idag så blev jag, Pontus, Pontus syrra och hennes pojkvän överraskade av Pontus släkt. Vi firade att vi har förlovat oss. Jag och Pontus förlovade oss förra nyår ju men det har inte firats en så nu när Pontus syrra och hennes kille förlovade sej förra månaden så fixade Pontus mamma ihop ett litet "kalas" eller vad man nu ska säga, för oss. Det vi fick av Pontus mamma var en middag på valfri restaurang! Ska bli kul! Sen så fick vi lite bak och inrednings grejer! Super kul! Blev verkligen överraskad, hade verkligen ingen aning om det här!