Vecka 37

Idag så går vi in i vecka 37, 90,4% av graviditeten är avklarad och 27 dagar kvar tills lilla M är beräknad! Gud vad jag längtar, vill ha henne här i min famn nu! Hon kan ju ploppa ut vilken dag som helst från och med nu och det gör så att man längtar ännu mer! Jag hoppas verkligen att jag inte behöver gå över tiden. Vill att min bebis ska vara en april bebis nu ju! Tiden har börjat gå super långsamt nu och jag blir uttråkad enkelt, det är såå jobbigt! Men i övermorgon så kommer Pontus och tiden brukar gå super snabbt när jag är med honom. Så får hoppas på att det gör det nu också! Inte för att jag vill att det ska gå snabbt egentligen för jag hatar att vara utan honom, men det gör ju så att det går snabbare att vi får träffa våran lilla flicka.


Kolla vad mycket plats bebis tar i magen nu, vad jobbigt det borde va att ha det så trångt!


Nyttigt mellanmål

Just nu sitter jag och äter lite mellanmål, har precis varit och tagit blodprov för att kolla om mitt järnvärde har blivit bättre. Får svaren nästa vecka på onsdag när jag är hos barnmorskan nästa gång.

Recept på turkisk yoghurt med kanel.


Eller asså vet inte varför jag kallar det för recept för det är inte direkt ett fast recept... Det man behöver är turkisk yoghurt, kanel och vaniljsocker. Du tar så mycket eller lite du vill beroende på hur just du vill ha det. Vissa gillar ju sötare och vissa gillar mycket kanel smak.

P&K


Mage vecka 35+5





Vad ska våra barn heta?

Jag kollade precis in familjeliv.se's namngenerator, man ska skriva in föräldrarnas namn och så slumpas det ut namn som passar. Man får två olika till varje kön och dom fyra namn jag och Pontus fick var Tuula och Signe till tjej och Hassan och Timmy till pojke.
Haha lite roligt är det! Har absolut inget emot namnen och så men det är inga namn jag och Pontus skulle valt!



Gå in och kolla ni också! Det är en rolig grej liksom. Kommentera gärna vilka namn ni fick också! 


Dåligt internet

Halloj!
Kan tyvärr inte skriva något inlägg idag för internetet är så sjukt dåligt! Skulle göra ett inlägg där jag länkade en youtube video men internetet är så dåligt så jag inte ens kommer in på youtube! Så sjukt fustrerande! Vi skulle haft 50/50 internet egentligen nu men det blev tydligen något fel så vi har inte fått det! Som tur är så ringde vi inte och avbröt det bredbandet vi har nu(som killen som sålde det "nya" bredbandet sa att vi skulle göra) för då skulle vi inte haft nå internet på över en månad nu. 
Var till och med tvungen att skriva det här på min mobil(är inte kopplad till wi-fi på den) eftersom internet suger så mycket...

Bjuder på en bild på mej istället!

P&K



ATM: i badkaret

Just nu sitter jag och fyller upp badkaret. Jag är ju alltid så kall så varma bad är det bästa som finns! Just nu så passar jag på och bada så ofta jag kan eftersom man inte får bada efter förlossningen. Kommer längta som attan på att få ta första badet sen!




Halsbrännan från helvetet!

Hejhej!

Blir ingen "riktig" uppdatering idag för jag har inte sovit en sekund i natt! Har haft världens halsbränna hela natten! Det kändes som om någon hade tänt eld i bröstet och halsen på mej! Jag gick på toa flera gånger och vid klockan fem i morse så gick jag upp på toa och stanna där i en timme för att jag mådde så dåligt och försökte verkligen spy. Men eftersom jag har emetofobi så vägrar min kropp att spy eftersom innerst inne så vill jag ju inte spy. Efter att ha försökt att spy i ungefär en timme så gav jag upp, så jag gick ner och tog ett varmt bad i hopp om att det skulle bli bättre. Men det blev det ju självklart inte så jag gick upp, hämtade en påse och satt mej i soffan. Så om jag behövde spy så hade jag en påse om jag inte han till toan. 
Klockan halv sju så kom mamma upp och såklart så undrade hon varför jag var uppe så tidigt så jag berättade. Eftersom hon också har haft hemsk halsbränna under graviditet så visste hon ju hur hemskt det är så hon kollade upp vad som hjälpte mot halsbränna och det stod att mjölk och mjölk produkter kunde hjälpa så hon hämtade ett litet glas mjölk till mej. Fick tvinga i mej det eftersom det kändes som jag skulle spy ut det direkt. Men som tur var så gjorde jag inte det och mjölken hjälpte efter en stund. Inte helt, men det va ändå skönt att det värsta försvann så vid tio så gick jag upp å la mej.
Sen så vaknade jag vid ungefär fyra och nu har jag precis ätit middag och ska nog bara ta det lugnt resten av kvällen.

Hejdå! Hoppas ni har haft det bättre än jag idag!

Såhär ser jag ut när jag mår skit. Så om ni någonsin undrat så vet ni nu.

P&K


Filemon Kid oncesie

Hejhej!
Just nu så sitter jag på bussen till Huddinge sjukhus för det är en sån här föäldrargrupp där idag där dom pratar och förlossningen och bedövningar och sånt. Så det ska bli kul!

Men det ska inte det här inlägget handla om, utan det ska handla om en onesie från Filemon Kid. För några dagar sen så vann jag den på instagram från en tjej i samarbete med sidan bibbanbull.se. Den är super fin och är i storlek 68/74 så lillan kommer inte kunna ha den förens hon är några månader.

Den har en gullig liten tvättbjörn på baksidan! :)


Besök hos bm v35+0

Hejhej.
Kom hem för ett tag sen så jag tänkte berätta hur det gick där som jag brukar göra.
Kan ju säga hur alla prover och sånt gick först. Sockervärdet var 5.2 vilket betyder att det är bra, blodtrycket låg på 100/65 vilket också är bra, M's hjärtljud låg på 140 i minuten vilken är normalt och så var SF-måttet en centimeter under "normal" måttet. Men det är ju ingen fara eftersom jag vet att hon växer som hon ska. Idag så var Melanies huvud ännu mer nerborrat än vad det var förra gången, det finns tre olika stadier med det där med huvudet. Första är att huvudet är neråt fast att det är rörligt, det andra är att huvudet är neråt men att det fortfarande går att vicka lite på det och det tredje är att huvudet "sitter fast" och det är då hon är fixerad. Jag är då på det där mellan stadiet när hon har sjunkt ner längre ner och huvudet bara går att vicka lite grann. Och det betyder ju att hon är ett steg närmare att komma ut så jag kunde inte hålla emot flinet när min BM sa det!
Det vi prata om idag var om att hon hade fixat så jag ska till MVC här i tungelsta för att kolla hur det är där och så eftersom det är dit jag ska när Melanie har föds så den 8/4 ska jag dit och det är den dagen jag har nästa BM tid också. Sen så tog jag upp att jag har några konstiga prickar på handen men hon visste inte vad det var så jag ska gå till vårdcentralen och kolla det. Sen så sa hon att nästa gång så ska vi prata om hur jag har tänkt att jag vill att min förlossning ska gå till och så. Såklart så går det ju inte alltid som man tänkt sej men bara så att jag ska fundera ut hur jag ungefär vill att det ska gå till nästa gång. Jag har redan tänk på några saker som jag vill och inte vill så jag är ganska redo för nästa samtal redan.

Det var väl typ allt som hände, Melanie ligger och hickar jätte mycket i magen nu! Hela magen hoppar ju till. 

NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR TILLS DET ÄR DAGS OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD!

Dagens mage.
Älskar att ha linne på mej så att magen verkligen syns!
SF-måtten.

P&K


Jag längtar så mycket!

Det är så otroligt hur mycket både jag och Pontus längtar tills våran lilla flicka kommer ut! Att äntligen få se hur hon ser ut och få höra hur hon låter. Att höra hennes små andetag och äntligen få kolla in i hennes ögon. Att få ha henne i våran famn för första gången. Gud, jag får tårar bara av att tänka på det! Många tårar kommer rinna ner för mina kinder den dagen hon kommer.
 
Ni ska bara veta hur bra han är med barn, det värmer så mycket i mitt hjärta av att tänka på det♥
 
Alla bilder tagna från We♥It.
 


Middag 21.03.2015

Entrecote med vitlöksmarinerad potatis, broccoli och bea! Sen så är det vitlökssmör på köttet. Mums!

Och om någon nu ska klaga på att jag äter "lite"... Det är en 400g köttbit.... Om du kallar det för lite så vet jag inte vad jag gör... Jag äter som en normal person ska äta, man ska inte äta dubbelt så mycket som alla andra bara för att man är gravid för det är inte bra. Man behöver äta ett mellan mål och en frukt extra om dagen. Men man ska ju inte direkt tvinga i sej mat och man inte är hungrig. 


Nya bebiskläder

Jag glömde ju att lägga ut det här igår, sorry! Men nu kommer dom!

Allting är ifrån Kappahl.

2-pack pyjamaser storlek 50/56, 179kr
Vit body med krage storlek 62, 79,50kr
Vita byxor med blommor och volanger på rumpan storlek 62, 99kr.
Mössa med likadant blommönster som en av hennes klänningar hon har, 4-6M.


Shoppat i Farsta centrum

Hejhej!

Just nu är jag påväg hem från Farsta centrum, min lillesyrra ville att jag skulle följa med henne och hennes farmor dit så jag offrade mej.
Gud vad det är varmt att gå runt och shoppa i köpcentrum! Mycket skönare på sommaren när man kan gå med lite kläder men nu har man en ganska tjock jacka som man inte orkat ta av och gå och bära på!
Melanie har fått några nya grejer igen också! Jag skulle ju egentligen köpa mjukisbyxor till mej idag men jag gjorde inte det. Det gör jag nästa helg när Pontus kommer hit. Men bilder på M's saker kommer jag lägga upp när jag kommer hem.

Är det några av mina läsare som bär två olika strumpor idag för att stödja de dom är annorlunda och har tillexempel downsyndrom?
Det gör jag iallafall!

P&K


Nya saker till lilla prinsessan

Först kan vi ju ta det jag köpte igår.

2st 80-pack våtservetter.
Gunry 500ml babyolja.

Sen så har jag fått de här sakerna av min mormor, alltså Melanies gammelmormor.

3-pack strumpor.
2st omlott bodysar I storlek 56 med en matchande mössa.
Klänning/tunika med tillhörande byxor i storlek 68.
Body i storlek 56.
Byxor i storlek 56 som matchar bodyn.
En filt som man stoppar in bebisen i.

Det var allt från gammelmormor, tack så mycket!

Nu till den sista saken som jag fick av min bonus mamma.

Vinter mössa från parvel.

Tack Malin!


18.03.2015

Halloj!
Idag så väckte mamma mej vid tio tiden så jag gick upp och gjorde iordning mej för att vi skulle åka göra lite saker. Sen så tog ju jag så lång tid på mej att fixa mej eftersom jag var så jädra trött för jag somna inte förens vid typ halv fyra i natt så mamma blev stressad och så. Så när jag gick ner så rostade jag två mackor till mej för att äta när vi gick till tåget men när vi var på väg till tåget så sa mamma "Men Fanny, tog du inte dina mackor nu?" Nä det hade jag ju självklart glömt! Så ingen frukost till mej när man ska gå i ett köpcenter i några timmar. Jippie! Eller inte...
Sen när vi nästan var vid tåget så började jag klämma på jackfickorna och vad var det jag hade glömt då? Mobilen! Självklart! Den hade jag ju lagt på bordet när jag bredde mackorna! Ibland så funkar ju inte min gravid hjärna alls..

När vi kom till handen så var det första vi gjorde att gå in på LloydsApotek och hämta ut en Babybox där. Jag ska visa er vad som jag fick i den i ett inlägg lite senare, jag har två till att hämta ut så jag vill göra det när jag har hämtat ut dom också så att jag kan skriva om alla tre i ett inlägg! 
Sen så gick vi och kollade i lite affärer, jag längtar tills jag kan köpa kläder till mej själv igen! Det är så tråkigt att gå i klädaffärer nu när jag inte ens kan köpa något eftersom jag inte kan ha det nu. Det jag kan köpa till mej själv nu är mjukiskläder typ. Hittade ett par mjukisbyxor som jag ska köpa till förlossningen, dom ska jag köpa på fredag eller nästa gång Pontus kommer hit. 
Det jag köpte idag var våtservetter och baby olja till Melanie så att jag har det tills hon kommer, köpte inga blöjor eftersom jag har rabatt koder som jag glömde hemma. Men sen så här det vissa som säger att man inte ska köpa blöjor förens bebisen är född pga att vissa blöjor kanske inte passar alla bebisar. De flesta tar ju för givet att en nyfödd bebis kommer ha storlek 1 i blöjor när dom är nyfödda men det är vissa som måste börja med storlek 2 redan från start. Så man kanske köper flera paket blöjor i storlek 1 i onödan då. Men jag vet inte hur jag ska göra faktiskt... Vad tycker ni?
Sen så smakade jag den där nya Magnum glassen pink raspberry också, den är ju ganska lik strawberry white bara att det är vit choklad med jordgubbsglass på den gamla och ljus choklad och hallonsglass på den nya. Jag föredrar faktiskt strawberry white. Så pink raspberry är nog ingen glass jag kommer välja igen.

Men iallafall... När vi var klara i handen så åkte vi till Ica i västerhaninge för jag och min syster skulle hämta ut paket. Mitt paket var från mormor, hon har köpt några gulliga kläder och en filt till Melanie. Visar det i nästa inlägg för det var några grejer+ att M har fått en mössa av min bonus mamma också(min pappas ex).

Nu är jag hemma och det är snart mat, tacos!! 

Dagens outfit


Ett tips till er yngre

Ett tips som jag vill ge till er yngre/tonåringar som läser min blogg är att kolla på Therese Lindgren's "Tjejsnack" videos! Hon sätter sej ner och pratar om allt som händer/kan hända i tonåren som till exempel om mens, killar, förhållanden m.m. Jag kollade just på hennes video hon la ut idag om puberteten och hon är ju så jädra bra! Hon delar med sej om hur hon upplevde det hon pratar om och hon delar verkligen med sej av allt! Hon vågar säga allt eftersom hon vet att hon är en människa som också kan göra fel exakt som alla andra här på jorden. Hon är en super stark tjej som alltid är på topp humör i sina videos även fast hon kanske har det lite tufft i sitt liv just då.
 
Så gå in och kolla på hennes tjejsnack videos och hennes andra videos för den delen! Hon förtjänar verkligen varenda prenumerant som hon har, det är verkligen inte så många youtubers som gör det(enligt min åsikt!).
 
 


Samma person som slänger ut onödiga kommentarer



Hur kul kan det vara att kommentera sånna här saker?! Alla sånna här onödiga kommentarer jag har fått kommer från samma IP adress... Slår vad om att h*n skulle blivit som alla på troll jägarna när dom blir busted och ba "men det var inte menat att jag skulle vara otrevlig eller hata på henne" typ. Haha ni som gör sånt här är patetiska!




Tillväxtultraljud

Hejhej!
 
Idag så var ju jag som sagt på ett tillväxtultraljud eftersom mitt SF mått inte har ökat på två veckor.
Det man gjorde var att kolla så att jag hade lagom mängd fostervatten, vilket jag hade, kolla flödet i navelsträngen och allt såg bra ut där också. Sen så skulle hon mäta lillens huvud, lårben och mage för att kolla ungefärlig vikt(och antagligen längd men det fick jag inte veta). Det är magmåttet som är viktigast så man fick ju ligga och kolla på lillen i ett bra tag eftersom hon som gjorde ultraljudet var så nogrann med att mäta. Fast det gjorde inte mej något för jag fick ju se min lilla bebis!
Så som måtten på magen var så väger Melanie cirka 2280g och det är helt normalt! Så allting är bra med bebis i magen som tur är, super skönt att veta så att man slipper gå runt och oroa sej.
Vi tog också en extra titt mellan benen för att kolla så att det verkligen är en tjej som växer inne i min mage och ja, hon idag sa också att hon tror på tjej. Hon sa " Jaa.. jag vet ju inte vad dom andra har sagt men det jag tycker det som är att det är en tjej.". Så ja, om 3 stycken har sagt tjej så är det nog en tjej också!
Det blev inga nya bilder, men det gör inget. Man såg knappt något ändå. Eller alltså man såg ju något när man låg där och kollade, men man skulle knappt se vad det var på bild liksom. Hennes huvud var ju liksom över hela bilden. På rutin ultraljudet så fick ju hela hon plats på bild! 
Det är så otroligt coolt att kunna få se så mycket man ser på ultraljud nu för tiden! Att se sin lilla bebis hjärtslag slå är det bästa som finns! Helt underbart! Och idag så såg man hur hon låg och andades där inne i magen! Så underbart så att jag nästan höll på att börja gråta. Gud vad jag längtar tills hon är här och man får hålla henne i sin famn och se hur hon ser ut! Kommer nog vara många tårar som kommer rinna ner för mina kinder när hon ligger på mitt bröst för första gången!
På ultraljudet så såg man att hon låg väldigt långt ner med huvudet så det betyder nog att hon kommer ut snart om det är likadant för mej som det var för mamma med alla hennes sex barn. När bebisen hade fixerat sej så var den ute inom två veckor! Men Melanie är ju inte helt fixerad än, hon är väldigt långt nerborrad med huvudet men det sitter fortfarande löst.
 
 
Hoppas ni fattar hur jag har ritat. Man är ju inte direkt pro på att rita på snapchat.


No update..

Heeeeeeej!
Idag blir det ingen uppdatering på bloggen för det har hänt lite saker som jag mår dåligt över så jag orkar verkligen inte uppdatera.
Förlåt, men jag hoppas ni förstår!
Men imorgon kommer jag iallafall skriva om hur det går på tillväxtultraljudet. Förhoppningsvis så är ju allt bra med lilla prinsessan där inne!


P&K


Middag - Lax


Ungslagad lax med ris och dill&citron sås.


BM besök v33+0 - det växer inte som det ska

Hejhej!
Kom hem från bm för ett tag sedan så tänkte berätta hur det gick där, som jag alltid gör.

Först så tog jag blodtrycket och det var 100/60, det hade jag ju förra veckan också. Barnmorskan säger ju att det är bra men när man kollar upp det på internet så räknas det ju som lågt?? Men man får ju lita på barnmorskan.. Mitt blodsockervärde var 4,2 och det är bra, järnvärdet togs inte den här gången heller utan det ska jag göra nästa gång. Hjärtljudet lär bra, cirka 150 slag i minuten! Hennes huvud låg neråt den här gången också så det betyder ju att hon håller på att fixera sej, men hennes huvud är rörligt så hon är ju inte helt fixerad än. Sen när det var dax att mäta SF måttet så märkte man direkt att det var något, min bm klämde och letade länge och när hon hade mätt så gick hon till datorn och kollade någonting och sedan kom hon tillbaka till mej igen och ville mäta om. Samma där, hon klämde och så ett bra tag och sen så gick hon till datorn igen och så sa hon att SF måttet inte har växt något sen förra gången. Det behöver ju inte vara något men min bm skickade en remiss till Huddinge för ett tillväxtultraljud så att vi ska kolla om det är något eller om det bara är min lilla sessa som är liten. 
Huddinge ringde redan på bussen påväg hem och jag har en tid nu på torsdag. Så nu får vi hoppas på det bästa. Jag kommer ju självklart uppdatera er på torsdag. 
Hoppas jag får nya bilder och att dom kan dubbel checka så att det är en liten Melanie som är där inne i magen!


SF måttet


Hur jag gör min varma choklad


1dl vatten
3dl mjölk
1msk kakao
2,5 msk strösocker 
1tsk vaniljsocker 

Bara att blanda ihop allt i kastrullen!

Du kanske inte tycker att det är det bästa receptet som finns, alla tycker ju olika. Men det är såhär jag tycker det har blivit bäst när jag har blandat ihop lite. Har aldrig kollat upp nåt recept på internet.

Älskar varm choklad året runt så jag skulle vara super glad om du har något recept som du tycker är super gott och vill dela med dej av!


Frågestunds videon är uppe!

 
 
 
Japp, nu är den äntligen uppe!


Vår känslor!

Så skönt med lite varmare väder! Har varit ute ett tag och vi har ätit upp räkorna som var kvar från igår och hundarna har fått vara ute också. Gud vad dom älskar att det inte är kallt ute! Dom verkligen hatar kallt väder. 
Men nu sitter jag inne och Pontus lämnade mej för en och en halv timme sen. Buhu! Nu är det en månad kvar tills vi får träffas igen. Så tråkigt. Extra tråkigt också eftersom internet hemma hos mej verkligen suger så det funkar nästan aldrig att skypa. Men för hoppningsvis så kommer tiden gå snabbt! Det är ju liksom redan bara 50 dagar kvar till BF!? Helt sjukt hur snabbt tiden har gått! Men det är väl säkert nu den sista månaden som tiden kommer gå super långsamt! Hoppas jag har turen att tiden rasar fram även fast man längtar så sjukt mycket. 
Måste ta itu med att redigera frågestunds videon också, Pontus gjorde ju aldrig de.. Ska försöka att göra klart den idag men redigerings programmet är cp så helt plötsligt när man har redigerat en stund så kraschar pogramet typ så det står att filerna är trasiga.
Hoppas iallafall att ni har en bra dag och njuter av vädret. Eller alla kanske inte har det så varmt, i Bollnäs var det typ bara 7-10 grader.




Mingel kväll

Sitter just nu hos min mammas kompis och vi har precis ätit rökta räkor med tomat och mozzarella, baguette, melon och massa andra saker. Gott gott!
Anders jobbarkompis kom hit med massa godis till oss också, så jag sitter och smaskar på en daim just nu. Det var as länge sen jag åt det och det är ju så jädra gott! 




Mage vecka 32+4


Fortfarande ganska liten, men den växer nu iallafall!


Frågestunds videon

Idag så spelade jag och Pontus in frågestunds videon och vi ska börja redigera den i morgon så den kommer nog upp imorgon också hoppas jag!

P&K


Milton



Puckade lilla hund! Älskar dej även fast du är enormt jobbig ibland!


Room makeover!

Hejsvejs!
Idag så har jag typ inte gjort något kul alls faktiskt.. Bara påbörjat att fixa om mitt rum inför Melanies ankomst. Har tagit ut mina två hyllor och tagit in Melanies byrå in i mitt rum. Det jag behöver fixa nu är att jag ska jag fixa upp hyllor på väggen, köpa en klädställning  så att jag kan ge min brorsa min garderob, montera ner mitt stora onödiga hörndataskåp eftersom det inte används ens och så ska jag ju ta in Melanies vagga/spjälsäng och sånt när jag har fixat det. 
Längtar tills det blir klart!!
Kommer visa er hur "slut resultatet" blir sen såklart! Men jag har inga före bilder för mitt rum var helt kaos innan.
Får typ damp över att min säng är så stor! Önskar jag hade större rum för det känns som om sängen tar upp hela rummet! Har liksom en 180 säng! 
 

Pontus är fortfarande sjuk, han har feber, ont i kroppen och känner sej super svag. Tycker synd om honom..♥
 
Tänk om man kunde ha nått sånt här till lill tjejen! Guuud så gulligt!
 
 
 


Föräldrar grupp

Sitter just nu i sängen med min lilla sjukling, Pontus har feber. Han är varm som ett element, varmare till och med!
Idag har vi iallafall varit på en föräldrar grupp hos MVC. Där fick vi lära oss lite om förlossningen, profylax andning, livet efter förlossningen, amning, shaking baby syndrome och lite andra småsaker. Jag lärde mej lite, asså jag kan nog mer än vad de flesta tror för jag googlar väldigt mycket om jag undrar över något. Jag tror nog att min barnmorska tycker det är konstigt att jag inte frågar så mycket. Men det är faktiskt så att jag googlar om jag undrar över något och hittar oftast svaret då.
Jag tyckte synd om Pontus idag, han fick ju feber medan vi var där så han satt och mådde jätte dåligt i typ 3 timmar.
Men när vi kom hem så gick han och la sej så han har sovit i ett tag. Han vaknade för en timme sen och vi kom hem vid typ ett.

Jag och Pontus skulle filma frågestunds videon idag, men det går ju inte nu när han mår så dåligt. Får se om vi kan spela in i morgon eller på fredag istället.

P&K


Pluttisar^^

Kolla vilka gulliga små vantar som Melanie har fått! Gud vad söta! Har typ inte sett bebis vantar förr!



Hemma


Nu är jag och Pontus hemma och sitter hemma med familjen i soffan och kollar på Ullared.
Jag åt Wiskey biffen och Pontus tog kyckling och sen så tog vi glass buffén. Tre skålar med mjukglass åkte ner i min lilla mage. 
Pontus sa till mej också ba "shit vad många det är som kollar på dej nu!"
Haha märker inget ens för jag orkar inte bry mej. 

Fy vad jag har ont på ett ställe i ryggen nu också. Exakt samma ställe som det gjorde ont på i några dagar i vecka 23. Jag tror att det är en nerv som har satt sej i kläm bara, för det gör inte ont hela tiden utan bara när jag gör vissa saker.

P&K



Stockholm

Har just kommit till Stockholm central. Jag och Pontus ska ha mys middag på Jensens.



The love of my life

Sorry för att jag inte har uppdaterat något idag. Jag och Pontus har bara varit väldigt slöa så jag har inte direkt något att skriva om dagen heller. Jag och Pontus har bara varit allmänt störda och lekt och busat i soffan medan vi har  kollat på tv.(Nänä, tänk inte ens tanken era dirty minders..)