Bilden säger allt..

Som rubriken säger så säger bilden allt, sitter och pluggar inför so provet imorgon och för engelska glosorna till imorgon... Mobba min fula mappar.. har haft dom i typ 1 år eller nått.
Justin hjälper mej med hans underbara nya skiva iallafall! :)


Skola

Sitter just nu och håller på och gör min gympa läxa. Skriver om streetdance, så det är ganska kul faktiskt. Asså roligare än en vanlig tråkig läxa iallafall..
Jag kommer inte kunna blogga så bra dom kommande dagarna för att det är jätte mycket i skolan just nu! Och det är därför jag inte har bloggat så bra i veckan också.
Men det kommer säkert komma lite inlägg iallafall. Ska försöka göra ett inlägg per dag!


My new babys!

Här kommer bilder på mina dans skor jag köpte i söndags, så galet snygga och helt klart värt priset. Dom skulle kostat 600:- med efter som det va i en rea affär så kostade dom 165:-! Blev super glad när jag såg dom!


No blogging..

 
Sorry för den suuuper dåliga uppdateringen men jag har inte använt min dator på några dagar.
Har väl inte gjort nått speciellt.. Igår så hade min lillebror sitt kalas efter som han fyllde år i tisdags.
Hans kalas va på bowling hallen i heron city. JAG VANN! Haha ne skoja bara.. Fick ont i armen efter typ halva tiden efter som jag inte har tränat upp armen efter jag har brutit den så jag sög i slutet. Aja, efter det så gick vi till donken och åt. Tog hundra år innan vi fick maten efter som det va sju personer som beställde mat samtidigt. När maten äntligen va klar så satt jag mej ner och skulle börja äta.. Gissa vad som händer då.. Jag märkte att min hamburgare va iskall så jag fick vänta i yttligare 5-10min!
 Det va gott iallafall och det va en jätte rolig dag så det gjorde inte så mycket.
Köpte ett par nya dans skor också som jag ääälskar! Kommer bilder imorgon! :)
 


Äntligen klar!

Igår så blev jag klar med min mössa på syslöjden. Jätte många har kommit fram och sagt att den är snygg/cool, så det är ju bra. Jag blev faktiskt ganska nöjd. Trodde verkligen inte att den skulle bli bra alls.. eller att jag skulle orka göra klart den.
Men det gjorde jag. Tummen upp för de!
 


Video: Review på acne killer.

 


Aloe Vera Drycken!

Igår så smakade jag den inte så nya aloe vera drycken för första gången och jag tyckte faktiskt att den va god!
Jag har hört att det är en antingen eller grej. Man hatar den eller älskar den.
Jag trodde jag skulle ha jätte mycket problem med frukt köttet som är i för jag trodde det skulle vara slemmigt. Och jag tycker inte om gelé konsestens.
Men det var det inte och den var faktiskt väldigt god!
Den ska nog serveras kall för efter ett tag så blev min varm och då var den inte så god..
Men men, aloe vera drycken får hiss av mej!


 


Foton.

Jag var ute och fotade igår. Här är några av bilderna:


Er hjälp!

Jag behöver eran hjälp med att välja vilket typsnitt jag ska ha på min tatuering jag ska göra!
Kommentera!! :)
 
 

 
 
Ps. Jag filmar acne killer videon snart så den kommer upp imorgon eller i övermorgon.


Kolla vad som kom i posten!

Vann en tävling här om dan där man vann en acne killer, den kom idag! Kommer göra en "första intrycket" video imorgon!



New in:

Förlåt att jag inte har bloggat, men jag har helt enkelt inte haft nått att skriva om och när jag skulle göra ett collage så var klockan alldelles för mycket.
Idag har jag iallafall varit och shoppat. Det blev 2 saker.
Skjorta från gina för 99kr. JÄTTE NÖJD!
Jeans från cubus, 199kr. Har ett par nästan likadana men dom är i storlek 26 och det är för stort för mej. Så jag är nöjd med dom med! :)


Wieeeehoo!

Guess what!
Jag ska åka till Miami i november! :D
Fick precis veta det av pappa och jag är super glad!! Aaaaahhhhh!! Det kommer vara min första gång i USA någonsin! Sååååå taggad! 
 


Tävlar om att vinna ett stjärn filter!

 
Jag är med och tävlar om ett stjärn filter på www.autophoto.blogg.se
(tryck på bilden för att komma till stjärn filtret och på länken för att komma till tävlingen)
 
Jag vill vinna för att jag fotar väldigt mycket och jag har velat lära med hur man använder ett stjärn filter väldigt länge, så det här är verkligen min chans!
Här är min bild:


Inköps lista!

Här kommer lite saker från min mapp på datorn där jag har bilder på kläder som jag vill köpa.
Så jag tänkte visa er lite så ni får se min klädstil :)


Vinnarna från dagens blogg tävlingen!

 
 
 
Jag vill bara säga att det var jätte svårt att välja vinnare! Det var över 40 som kommenterade, så jag hoppas att du förstår. Men deppa inte nu om du inte vann. Jag kommer ha en dagens blogg tävling snart igen :)
Tack till alla som bidrog!
Älskar er alla!
Puss!


1:a på topplistan!!

Fick veta att jag ligger 1:a på topplistan!
Super glad! Och vet ni vem som ligger 2:a? Min syrra! :) Vi hade en gemensam blogg innan så det kanske är darför :)
(inlägget är skrivet kl 23:39 så om jag inte är 1:a längre så är det därför)


Va med och tävla om att bli "dagens blogg"!

Tänkte ta och göra en dagens blogg tävling med 3 vinnare, men jag kommer dock inte göra det här varje dag så man kanske inte ska säga dagens blogg.. Men men, om du/ni vill vara med och tävla så ska du:
 
Kommentera Jag/Vi är med.
 
För extra channs så kan du:
1. Följa mej på bloglovin och om ni vill att jag ska följa dej/er tillbaka så är det bara att fråga :) (Om du inte har bloglovin så kan du dela min blogg på din facebook och skriva att jag har en dagens blogg tävling och sedan länka statusen)Follow on Bloglovin (kommentera vilket nr ni blev)
2.Dela min blogg på din blogg och säga att du är med och tävlar om att bli dagens blogg.
 
Om du inte ska vara med i tävlingen och ska kommentera nått annat så kommentera gärna på inlägget under :)
 


Resultatet på ögonfrans färgningen!

 
Jag blev jätte nöjd! 
Vad tycker ni?
 


8/1-13

Första skoldagen för mej idag. Den gick fort, men den var tråkig.. Sen så har jag inte gjort så mycket mer. Jag färgade mina ögonfransar idag istället för jag hann inte igår så jag fixade det alldelles nyss.. Det kommer en före och efter bild snart :)


Shellac

Jag vet inte om jag är efter men har ni hört talas om Shellac? Det är tydligen ett förstärkande nagellack som ska göra ens egna naglar starkare och behålla färgen så man slipper måla om varannan minut. Tänkte kanske testa detta. Det verkar som att det ska slita mindre på naglarna än att göra gele eller akryl.
 


Nyttig mat.

Hemma hos pappa ska vi bli nyttiga( enligt pappa och R iallafall). Vi får se hur det går, igår åt dom ju pizza... Idag så var det iallafall jag och Bella som bestämde mat. Kyckling sallad med nyttig kesella och sweetchili sås. Och just nu så sitter jag med ricinolja i håret.. Får se hur det funkar.. Får se om man köpte det i onödan eller inte.. Och sen så ska jag färga mina ögonfransar också. Kommer såklart före och efter bild! Jag har ju satt in alla mina pengar på bankkortet idag också. Känns skönt att inte ha en tog plånbok i fickan.



Justin Bieber - Fall (acoustic)

 Åhhh, den är så bra! Den kommer som sagt på Justin Bieber's kommande skiva "Believe acoustic" som släpps om 23 dagar. Tycker att ni ska lyssna på den!
 


Söndag.

Just nu så är jag hemma hos mina yngre syskons farmor. Vi har precis ätit, det blev nån köttgryta med ris. Snart kommer väl efterrätten! Hehe, fatass over here!
Idag ska jag åka till pappa och jag ska stanna hos honom hela veckan. Jag ska pröva att bo hos honom varannan vecka den här månaden. Sen får vi se hur det går. Vet inte riktigt hur jag känner över det. Blandade känslor..

Nu tycker jag att ni kan får se dagen outfit!


Tröja - Ralph Lauren ~ Jeans - Gina



New in..

Det blev ju så att jag åkte in till handen igen och jag fick med mej en blus hem som jag verkligen inte kunde låta bli att köpa.. Jag sparar ju pengar så jag vill ju hellst inte köpa saker. Men när man hittar en topp så vill man ju så gärna hitta ett par byxor som passar. Eller är det bara jag? Men det blev inga byxor, det var svårt. Men det gick!


Handen.

Har precis kommit hem igen. Imorse så blev jag och Bella väckta vid 9, fast för Bella tog det ju typ en timme innan hon gick upp.. Aja iallafall, vi gick upp vid den tiden för att Bella skulle till sin teakeondo grej. Dom håller typ på och fixar deras nya lokal. Men när vi kom dit så var det ingen där så vi åkte hem till Bella igen och efter en stund så skjutsade Bellas pappa oss till handen och jag köpte en svart ögonbryns/ögonfrans färg, men jag vågar inte färga mina ögonbryn svarta så jag ska bara färga ögonfransarna. Sen så skulle Bella köpa ricinolja för vi ska ha det i håret imorgon men hon ville inte köpa den för flaskan/burken oljan låg i var brun.. Och hon tror att den bara va för magen.



Sleeepover!!

Vid ca 14:30 idag så frågade Bella om jag ville sova hos henne så efter att jag hade gjort klart headern så gick jag ner och sa det till mamma och Bellas pappa kom och hämtade mej vid typ 16 om inte tidigare.
Vi har inte gjort så mycket, typ bara ätit, lyssnat på musik och så skulle vi köra anden i glaset men det fanns typ inte så mycke ljus... Och det är väl typ det jag har gjort under min fredags kväll.


Bilder från nyår!

Här är några bilder jag tog på nyår! (såklart inte dom två jag är med på!)
 
Kamera: Canon EOS 1100D
Fotograf: Fanny Ståhl
Redigerare: Fanny Ståhl


Fika


Just nu så sitter jag och pratar lite med en gammal kompis, vi har fikat lite och så. Sminkade mej lite fint för att hen skulle komma. Har saknat hen så sjukt mycket! Vi pratar om allt som har hänt under tiden vi inte har pratat. Det har varit några år nu. Skönt..

Snart ska det ätas pannkakor! Dom steks just nu! Mums!



Välkommen till min nya blogg!

Jag heter Fanny Ståhl, och jag kommer blogga om mitt liv, smink, mode, dans och foto. Om ni gillar sånna saker så tror jag att det här kommer vara en bra blogg för dej att läsa!