Gröna Lund

Hej hej!

Idag så är jag och Pontus på grönan och firar våran 2 års dag! Mamma passar Melanie, min snälla lilla mamma! Hon fick följa med på thai festival i Tyresö istället, så hon har det nog mysigt också. Man saknar Melanie suuuuper mycket dock. Speciellt när man ser massa bebisar här! Men när man är förälder så måste man få ha lite egen tid också.
Det är mysigt att bara vara Pontus och jag ändå och jag njuter av tiden vi har ensam här. Även fast man saknar lill fisen!


Kolla vilka fina skal jag och Pontus köpte!


Fyra generationer


Kärlek!


Gladfisen!

Åh, älskade unge! Du är alltid så glad min lilla prinsessa!
Vilken dag!

Asså Gud va jag är trött efter den här dan! Full fart hela tiden! Vad vi har gjort kan jag inte säga än, det är en hemlis tillsvidare. Pontus åkte iallafall hem idag. Fy, usch, blä va hemskt det var! Att vakna upp utan honom inatt känns läskigt, jag känner mej så trygg med honom och sover mycket lättare med honom vid min sida. 
Mycke ångest kommer upp just nu. Vi har, som vissa kanske vet, det lite komplicerat just nu vilket gör det ännu värre!
Önska mej lycka till, hoppas jag inte bryter ihop inatt och att jag får lite sömn iallafall..
Nyheter från Nelly.com

 Älskar den här outfiten och hur cardiganen ser ut uppknäppt sådär, det gör outiten komplett! Länkarna till plaggen finns under bilden! :)
Kollage: Nyheter hos Nelly
 
1 här | 2 här | 3 här | 4 här


Godnatt

Details


Här kommer lite detaljer på naglarna. Fett efter, jag vet. Men jag glömde bort. Tog bilden för några dagar sen, mina naglar har växt mycket mer än vad dom har på bilden.


Skräpmat och dålig sömn

Halloj!
Just nu så sitter jag på bussen på väg hem till Stockholm. Pontus och Melanie är ju också med såklart. Vi kommer fram klockan 14:45 och då ska vi till donken och ta dagens erbjudande som dom har på deras app. Det påminner mej om att jag och Pontus har ätit skräpmat två dagar i rad, och nu blir det tre... Usch. Igår blev det max och i förrgår så åt jag kebab och Pontus åt pizza. Får ont i magen bara av att tänka på det. Men jag har ju iallafall turen att jag inte går upp i vikt.

En annan sak jag kom och tänka på är att Melanie har vaknat tidigt på mornarna dom senaste dagarna. Hon vaknar vid ungefär 6-7 tiden och då ligger jag i sängen med henne till 9-10. Då får Pontus gå upp med henne så att jag får sova i cirka två timmar till för då brukar M bli hungrig igen. MEN, idag när jag behövde gå upp vid nio så sov ju Melanie såklart längre! Vi väckte henne vid halv elva, men hon kunde säkert sovit i en timme till om hon fick. 
Hon sover inte så mycket på dagarna heller, igår sov hon sammanlagt en timme, max en och en halv!