Super dag!

Hejhej!
Igår så va det en super dag! Jag va med en kompis som heter Emma. Hon och jag hade aldrig träffats förut, vi hade bara skrivit på Facebook och kik och fick kontakt via en grupp som vi båda är med i på Facebook.
Jag har velat träffa henne i ett tag nu, men eftersom jag bor i Stockholm och hon i Gävle så är det ju inte så enkelt.

Men vi mötte iallafall upp varandra i stan och så gick vi till espressohouse och satte oss och prata i nån timme tills Melanie vaknade och ville ha mat. Då gick vi till gallerian för dom har ju amningsrum. Jag skulle kunnat amma ute också för jag skäms ju inte över att göra det, men det blåste så jävla mycket och jag vill inte få mjölkstockning igen.
Efter jag hade ammat så gick vi lite i gallerian, det blev att jag fick med mej tre saker hem. Men det kan jag visa senare. Efter det så gick vi bara runt i stan och letade efter någonstans att äta, men vi hittade inget så det blev ju donken.... Hehe, nyttigt. Eller inte...

Efter det så var klockan nästan halv tio så vi va tvungna att säga hejdå! :(
Emma var jätte snäll och trevlig, jag kommer verkligen vilja se henne igen sen!
Jag åkte ju hemifrån klockan två och kom hem klockan elva och Melanie var jätte snäll hela tiden! Hon sov ju för det mesta, vaknade bara två gånger för att äta och då satt/låg hon i vagnen ett tag och kollade runt innan hon somnade om.

Så ja, dagen blev jättelyckad och jag är jätteglad över att äntligen fick träffa Emma!

Mår skit.

Bara så att ni vet så har det hänt en sak som jag mår rent ut sagt skit över. Så det kanske inte blir någon bloggning på ett par dagar. Jag som fyllde år I torsdags.. Världens bästa slut på min födelsedag och världens bästa början på midsommar... Weehoo.. Eller inte.. 
Men det kanske kommer några små inlägg och det är nog inte läge det kommer vara så. Hoppas jag.


Nytt

Hejhej!
I veckan så var jag i handen och kolla lite med Pontus och så fick jag med mej tre saker hem(om man inte räknar dom fem våtservett packeten jag köpte då). De jag köpte var...


Body från Kappahl 99kr


Makeup store läppstift i färgen GATE från kicks 85kr(rea!)


Makeup store läppstift i färgen violet från kicks 85kr(rea!)


Vad jag gjorde igår...

Som jag skrev igår så skulle jag åka och göra en sak igår när jag kom hem. Och det jag gjorde var att åka och köpa en ny vagn till Melanie. 
Jag älskar den! Älskar att det är rött på insidan av vagnen och att det är skinn detaljer på den. Sen så är chassit crome färgat(blänkande silver). Älskar den! Har ju inte kört den så mycket än men jag hoppas att jag inte blir besviken när jag har kört den lite mer.


Kolla va fin!!


Idag så ska två kompisar från gymnasiet jag gick i komma hit och hälsa på mej och Melanie. Sen efter det så ska vi åka hem till min pappa och fira mej efter som jag fyller år på torsdag men båda jag och pappa är borta då.


En glad Melanie imorse.


Jag suger!

Hejhej!
Jag vet att jg verkligen suger på att blogg just nu men jag har varit hos Pontus i över en vecka nu och jag hade inte datorn med mej och jag har inte orkat blogga från mobilen. Jag har iallafall haft det jätte mysigt i Bollnäs. Jag och M följde med till Pontus skolavslutning så att alla i hans skola fick kolla på det. Vissa har tydligen tjatat jätte mycket.

Nu så är vi tre påväg hem till Stockholm, vi kommer fram till centralen vid ungefär 11 så det är skönt. Melanie har sovit hela vägen, hon vaknade till alldeles nyss för att amma men nu håller hon på att somna om igen. Sen när vi kommer hem så ska jag åka och göra en sak. Vad det är får ni se senare! ;)

Fika med barndomsvän

Hejhej!
Idag så har jag varit i handen och fikat på espressohouse med min barndomsvän Moa. Vi hade det jätte trevligt och tiden gick jättesnabbt under tiden vi var med varandra! Men vafan, espressohouse har ju bytt ut nästan alla deras frappinos mot nya så jag fick ju beslutsångest på vad jag skulle ta!! Men det fick bli en mint och choklad frappino med en blåbärs och vitchoklad muffin. Nästa gång blir det en annan muffin, den jag tog var god men inte så god jag ville att det ska vara om man säger så. Sen så hade Moa och hennes mamma köpt kläder till Melanie så dom fick jag när vi hade fikat klart. Jättefina var dom!
Sen när vi satt och fika så kom min förra danslärare fram till mej med ett leende på läpparna och fråga hur jag mådde och kolla på Melanie. Det var kul att få se henne igen! 

Jag och Moa sa iallafall att vi måste ses mer för tiden gick för fort idag! Hon är iallafall bjuden på Melanies dop så då ses vi iallafall. Vad vill ni ha?

Hejhej!
Idag så var jag och handla lite behövliga saker i handen och en present till Pontus. Så frågan är... Vill ni att jag ska göra en haul video på det+ det jag beställde ifrån Nelly för typ en månad sen, en video där jag berättar om min graviditet och hur det är att vara mamma eller en video på där jag berättar om förlossningen?
Kommentera så att jag vet! :)