Vår känslor!

Så skönt med lite varmare väder! Har varit ute ett tag och vi har ätit upp räkorna som var kvar från igår och hundarna har fått vara ute också. Gud vad dom älskar att det inte är kallt ute! Dom verkligen hatar kallt väder. 
Men nu sitter jag inne och Pontus lämnade mej för en och en halv timme sen. Buhu! Nu är det en månad kvar tills vi får träffas igen. Så tråkigt. Extra tråkigt också eftersom internet hemma hos mej verkligen suger så det funkar nästan aldrig att skypa. Men för hoppningsvis så kommer tiden gå snabbt! Det är ju liksom redan bara 50 dagar kvar till BF!? Helt sjukt hur snabbt tiden har gått! Men det är väl säkert nu den sista månaden som tiden kommer gå super långsamt! Hoppas jag har turen att tiden rasar fram även fast man längtar så sjukt mycket. 
Måste ta itu med att redigera frågestunds videon också, Pontus gjorde ju aldrig de.. Ska försöka att göra klart den idag men redigerings programmet är cp så helt plötsligt när man har redigerat en stund så kraschar pogramet typ så det står att filerna är trasiga.
Hoppas iallafall att ni har en bra dag och njuter av vädret. Eller alla kanske inte har det så varmt, i Bollnäs var det typ bara 7-10 grader.








NAMN
 

MAIL


URL





Remember me